Selecteer een pagina

Over Ons

DoelBewust-ICT is een jonge organisatie die advies geeft en ondersteuning biedt bij Het Nieuwe Werken, Outsourcing, Informatie Beveiliging, Ontvlechting, Architectuur, Desktopmanagement en Proces -Service Management. Wij leveren een dienstverlening die u van ons verwacht op het vlak tussen Business en IT. DoelBewust-ICT streeft naar tevreden klanten en zal zich tot het uiterste inspannen om de klanttevredenheid hoog te houden.Onze werkwijze is onafhankelijk, gedreven, flexibel, daadkrachtig en met beide benen op de grond.

Maak kennis met ons management-team:

 

Paul den Uijl

Paul den Uijl

Directeur, Eigenaar

Directeur en Oprichter van DoelBewust-ICT B.V. in 2005
Paul is verantwoordelijk voor de sales, algemeen management tevens bij klanten actief met advies, projecten en service management.Voor het oprichten van DoelBewust-ICT heeft hij na zijn studie HEAO Bedrijfskundige Informatica, verschillende directie en management functies vervuld bij ondernemingen binnen de ICT branche.

Lucia Neimann

Lucia Neimann

HR Manager

Lucia is sinds 2006 in dienst bij DoelBewust-ICT. Zij is verantwoordelijk voor alle administratieve en personele zaken. Voordat zij bij DoelBewust-ICT aan de slag ging, heeft zij onder andere als Traffic Manager bij GeoMarktprofiel en als Account Executive bij Wegener Direct Marketing gewerkt. Naast haar werk heeft zij onder ander de opleiding Personeel en Organisatie gevolgd.